Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir bayanla kucaklaşmak

Rüyada bir bayanla kucaklaşmak

Rüyada bir bayanla kucaklaşmak işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, mutlu olacağına, hafifleyeceğine, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada bir bayanla kucaklaşmak gördüyseniz:

  • Bazı planlarda değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada bir bayanla kucaklaşmak sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir kızla kucaklaşmak kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine, çok mutlu olacağına, birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine alamet eder.

Rüyada müdürle kucaklaşmak yeni bir sosyal çevreye gireceğine, işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine, dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına alamet eder.

Rüyada bir arkadaşla kucaklaşmak üzüleceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine delalet eder.

Rüyada ölü biriyle kucaklaşmak girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına, belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine, iş hayatında rahat edileceğine işarettir.

Rüyada ölen biriyle kucaklaşmak ünleneceğine, sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada birisiyle kucaklaşmak kazancının çoğalacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine alamet eder.

Rüyada sevdiği kişiyle kucaklaşmak bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, başarısının ve mutluluğunun artacağına, dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments