Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinle kucaklaşmak

Rüyada gelinle kucaklaşmak

Rüyada gelinle kucaklaşmak sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada gelinle kucaklaşmak gördüyseniz:

  • Çok önemli konuları veya dikkatinizi çekmeye çalışan kişi ya da olayları görmezden geliyor veya görmüyormuşcasına davranıyor olabilirsiniz.

Rüyada gelinle kucaklaşmak sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine inanılır.

Rüyada birisiyle kucaklaşmak çok sevineceğine, makamının yükseleceğine, çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü biriyle kucaklaşmak onu doyasıya yaşayacağına, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, yeni ve güzel iş teklifleri alacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir erkekle kucaklaşmak para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına delalettir.

Rüyada biriyle kucaklaşmak yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, insanlarla bir araya geleceğine, arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kardeşle kucaklaşmak haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına, hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına delalet eder.

Rüyada kadınla kucaklaşmak borçları varsa ödeyeceğine, işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına, artık daha dikkatli davranacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş babayla kucaklaşmak rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments