Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği erkeğin elini tutmak

Rüyada sevdiği erkeğin elini tutmak

Rüyada sevdiği erkeğin elini tutmak aile bireyleri ile tartışacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına, borçların sonlandırılacağına, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, iş kaybı yaşanacağına alamet eder.

Rüyada sevdiği erkeğin elini tutmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları tahmin ederek hareket etmekten kaçının.

Rüyada sevdiği erkeğin elini tutmak yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına, başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin erkeğin elini tutmak yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin bir erkeğin elini tutmak çok daha kötü durumlara düşüleceğine, rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin elini tutmak rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına, sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği kızın elini tutmak maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına inanılır.

Rüyada sevdiğinin kişinin elini tutmak uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin elini sımsıkı tutmak rüya sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine, eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin kişinin elini tutmak dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments