Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin adamın evine gitmek

Rüyada sevdiğin adamın evine gitmek

Rüyada sevdiğin adamın evine gitmek büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına, çekilen acıların unutulacağına, sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin adamın evine gitmek gördüyseniz:

  • Olayları farklı kişilerin soruşturup, ona göre karar vermelisiniz.

Rüyada sevdiğin adamın evine gitmek kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına, hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına delalet eder.

Rüyada eski sevdiğinin evine gitmek amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına, çok iyi bir kariyere sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği insanın evine gitmek kazancının epey düşeceğine, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin erkeğin evine gitmek ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiği erkeğin evine gitmek çok fazla zarara sebep olmayacağına, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin evine gitmek sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği kişinin evine gitmek maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızın evine gitmek güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments