Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaz sesi duymak

Rüyada kaz sesi duymak

Rüyada kaz sesi duymak hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, başarıya giden yolların açılacağına, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine alamet eder.

Rüyada kaz sesi duymak gördüyseniz:

  • Yeni insanlarla tanışabilirsiniz.

Rüyada kaz sesi duymak isminden sıkça söz ettireceğine, aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına rivayet eder.

Rüyada erkek kardeşinin sesini duymak şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek bebek sesi duymak çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, mevki edineceğine yorulur.

Rüyada ölüm sesi duymak mutluluğa ve huzura yaklaşacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin sesini duymak makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına, meslek hayatının da başarılarla geçeceğine, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına alamet eder.

Rüyada sadece ses duymak dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, geçiminin zorlaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada sela sesi duymak çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, hem de hayat standartlarının yükseleceğine, hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş eşinin sesini duymak yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine, çaresiz durumlara düşeceğine, rüyayı gören kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments