Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapı sesi duymak

Rüyada kapı sesi duymak

Rüyada kapı sesi duymak rahat bir hayata kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına delalettir.

Rüyada kapı sesi duymak gördüyseniz:

  • Bazı işleri yapış biçiminizde yapacağınız değişiklikler rakiplerinizi zor durumda bırakabilir.

Rüyada kapı sesi duymak mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına inanılır.

Rüyada kapı zili sesi duymak yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine işarettir.

Rüyada ölenin sesini duymak Mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölen annenin sesini duymak başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, işlerin eski haline döneceğine alamet eder.

Rüyada yüksek sesler duymak çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına, o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına delalet eder.

Rüyada ölü sesi duymak yeni işler alacağına, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına işaret eder.

Rüyada mezarlıktan sesler duymak tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kurt sesleri duymak kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments