Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasına oje sürmek

Rüyada başkasına oje sürmek

Rüyada başkasına oje sürmek maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına işaret eder.

Rüyada başkasına oje sürmek gördüyseniz:

  • Rekabet içeren ya da zorluklarla dolu iş veya ortamlara katılabilirsiniz.

Rüyada tırnaklarına kırmızı oje sürmek çok büyük kısmetler elde edileceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine delalettir.

Rüyada tırnaklarına oje sürmek zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına delalettir.

Rüyada açık renk oje sürmek aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendine oje sürmek evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil oje sürmek şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, neşesini ve huzurunu yitireceğine, karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mor renk oje sürmek art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, genç kimselere eğitim vereceğine inanılır.

Rüyada bordo oje sürmek rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına, sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada eline oje sürmek ailesi ile mutlu olacağına, insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına, verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments