Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sesle uyanmak

Rüyada sesle uyanmak

Rüyada sesle uyanmak zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, pişmanlığa, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, ikinci bir şans vereceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına yorulur.

Rüyada sesle uyanmak gördüyseniz:

  • Farklı kültürlerden gelen kişiler ya da farklı kültürler ilginizi çekebilir.

Rüyada sesle uyanmak borç batağına düşeceğine, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuran sesiyle uyanmak çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine, maddi çıkmazların biteceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine inanılır.

Rüyada ezan sesi duyup uyanmak dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde büyük bir zenginliğe sahip olacağına, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada silah sesiyle uyanmak eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına delalet eder.

Rüyada ezan sesine uyanmak bilge ve alim kimse haline geleceğine, isabetli kararlar alacağına, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına delalettir.

Rüyada uyanmak isteyip uyanamamak bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine, verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada uyandırdığını görmek büyük bir saygınlık kazanacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine delalet eder.

Rüyada rüyadan uyandığını görmek rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı kapıların açılacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments