Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uyanmak isteyip uyanamamak

Rüyada uyanmak isteyip uyanamamak

Rüyada uyanmak isteyip uyanamamak kendisiyle övüneceğine, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine, ettiği dualar sayesinde kurtulacağına, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada uyanmak isteyip uyanamamak gördüyseniz:

  • Bazı konulara olmanız gerektiğinden daha çok iyimser bakıyor olabilirsiniz.

Rüyada uyanmak isteyip uyanamamak yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına, sağlık sorunlarından kurtulmaya, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada uyuyup uyanmak kendisini olumlu yönde telkin edeceğine, yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine, eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına rivayet eder.

Rüyada sıçrayarak uyanmak işlerinin zarara uğrayacağına, özel hayatının renkleneceğine, destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine inanılır.

Rüyada silah sesiyle uyanmak fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tokat yiyerek uyanmak yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, sağlıklı ve zinde olacağına işaret eder.

Rüyada yataktan uyanmak sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına, çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine yorulur.

Rüyada sevgiliyi uykudan uyandırmak kazancın gittikçe artacağına, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına işaret etmektedir.

Rüyada ezana uyanmak tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına, çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments