Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silah sesiyle uyanmak

Rüyada silah sesiyle uyanmak

Rüyada silah sesiyle uyanmak yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına, verdiği emeklerin heba olacağına, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine tabir olunur.

Rüyada silah sesiyle uyanmak gördüyseniz:

  • Alışılmadık yaklaşımlar eski bir fikiri canlandırabilir.

Rüyada silah sesiyle uyanmak sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, insanlara karşı güveninin sarsılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ezan sesine uyanmak gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kuran sesiyle uyanmak sorunların ve tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına, hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada sesle uyanmak yaşamında büyük değişiklikler yapacağına, darlığa düşeceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine inanılır.

Rüyada ezan sesi duyup uyanmak dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna, saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine, isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada silah sesi görmek bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına, çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına inanılır.

Rüyada silah sesini duymak evlatlarının hayırlı olacağına, çirkin sözler işitileceğine, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada silah sesi duymak engel teşkil edeceğine, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments