Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuran sesiyle uyanmak

Rüyada kuran sesiyle uyanmak

Rüyada kuran sesiyle uyanmak elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine, alınan bir haber ile moralinin bozulacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine, arkasından iyi konuşulacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına tabir olunur.

Rüyada kuran sesiyle uyanmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya kariyerinizde geçmişe bağlı işler ya da görevler tekrar yüzünü gösterebilir.

Rüyada kuran sesiyle uyanmak ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine işaret eder.

Rüyada sesle uyanmak hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına, sırtının yere gelmeyeceğine delalet eder.

Rüyada ezan sesi duyup uyanmak işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, rüya sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ezan sesine uyanmak başarılarının devamının geleceğine, istediği makama geleceğine, birçok dertle muhatap olacağına delalettir.

Rüyada silah sesiyle uyanmak haksızlıklara maruz kalınacağına, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuran okurken uyanmak güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, şen kahkahalar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuran okuyarak uyanmak sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek sesle kuran okumak ilerleyemeyeceğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments