Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uyandırdığını görmek

Rüyada uyandırdığını görmek

Rüyada uyandırdığını görmek sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada uyandırdığını gördüyseniz:

  • Korkularınız sizi yavaşlatabilir.

Rüyada uyuyanı uyandırmak tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka evde uyanmak hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine, zahmetli bir işin altından kalkılacağına inanılır.

Rüyada sevgiliyi uyandırmak üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada sesle uyanmak hastalığını yenmeyi başaracağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine, uzun ve hayırlı bir ömre rivayet etmektedir.

Rüyada uyumak ve uyanmak bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, sonra kendi işini kuracağına tabir olunur.

Rüyada depremle uyanmak karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada ölecekken uyanmak yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına, düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına delalet eder.

Rüyada yüksek bir yerden düşerken uyanmak hem amaçlarına nail olamayacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, para pul sahibi olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments