Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sert rüzgar görmek

Rüyada sert rüzgar görmek

Rüyada sert rüzgar görmek büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük adımlar atılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sert rüzgar gördüyseniz:

  • Tahmin edilmesi zor konuların ya da durumların dışında kalmanızda fayda var.

Rüyada sert rüzgar görmek zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, sorunlarının çözümünde destek olacağına, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına delalettir.

Rüyada sert yatak görmek ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine delalettir.

Rüyada memede sertlik görmek maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına, planların aksayacağına da tabir edilen rüya, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine yorulur.

Rüyada sert konuşmak insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine inanılır.

Rüyada seccade serdiğini görmek maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına, bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çamaşır serdiğini görmek fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya rivayet etmektedir.

Rüyada bulgur serdiğini görmek sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine yorulur.

Rüyada sert ekmek görmek sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments