Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sert ekmek görmek

Rüyada sert ekmek görmek

Rüyada sert ekmek görmek çok büyük üzüntüler yaşanacağına, yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, güzel günler yaşayacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine işarettir.

Rüyada sert ekmek gördüyseniz:

  • Kişileri kendileriyle baş başa bırakın.

Rüyada sert ekmek yemek başarıya giden yolların açılacağına, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına, işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada sert ekmek görmek üzüleceğine ve yıpranacağına, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına, yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada memede sertlik görmek belalı kimselerle karşılaşacağına, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, ömür boyu başarılı olacağına rivayet eder.

Rüyada sert yatak görmek keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına, rüya sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine delalettir.

Rüyada sert bakmak ana baba dualarının alınacağına, eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza, hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada sert yumruk atamamak kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, sorunlarının ortadan kalkacağına, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada karnında sertlik görmek gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine, elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada sert konuşmak bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine, karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments