Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sert yatak görmek

Rüyada sert yatak görmek

Rüyada sert yatak görmek vefasızlık ve haksızlık göreceğine, şansın önünün kesileceğine, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına, aile bireylerinden biri ile tartışacağına, hayallerine kavuşacağına, birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına, hak yolundan uzaklaşacağına, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine tabir olunur.

Rüyada sert yatak gördüyseniz:

  • Hukuk, finans ya da ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda gelişmeler ortaya konulması gereken şekilde olamayabilir.

Rüyada sert yatak görmek önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine delalettir.

Rüyada çamaşır serdiğini görmek sorunların bir bir çözüleceğine, çok eğlenceli günlerin yakın bir zamanda rüya sahibinin farklı, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına yorulur.

Rüyada sert et yemek büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına delalet etmektedir.

Rüyada bulgur serdiğini görmek maneviyatını daha ön planda tutacağına, istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize, müjdeli bir haber alarak sevineceğine işaret eder.

Rüyada karnında sertlik görmek işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine, kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına, yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada sert bir şey yemek o kişiyle güzel günler geçireceğine, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada memede sertlik görmek uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada sert hamur yoğurmak haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments