Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buğday serdiğini görmek

Rüyada buğday serdiğini görmek

Rüyada buğday serdiğini görmek anlaşmalardan cayılacağına, öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına, borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, bir sebeple sıkıntılarının artacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada buğday serdiğini gördüyseniz:

  • Bazı konuları ertelemeye veya üstünde durmamaya çalışsanız da, net olunması ya da tepki verilmesi gerekiyor olabilir.

Rüyada buğday serdiğini görmek iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, başarısının ve kazancının sürekli olacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sert yatak görmek yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, anne baba duası alacağına alamet eder.

Rüyada sert kıl görmek Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sert hamur görmek çok güzel haberler ile dönüleceğine, bu haberler sayesinde büyük kazanç getirecek bir işe yatırım yapılacağına, yeteneklerini geliştirmeye, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına rivayet eder.

Rüyada seccade serdiğini görmek evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine işarettir.

Rüyada sert konuşmak bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine, atılan adımların boşa çıkacağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine alamet eder.

Rüyada memede sertlik görmek dua alacağına, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada sert et yemek ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına, sağlık problemleri içinde olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments