Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sert hamur görmek

Rüyada sert hamur görmek

Rüyada sert hamur görmek büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına, hayırlı günlerin geleceğine ve rüya sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına delalet eder.

Rüyada sert hamur gördüyseniz:

  • Aşk hayatınıza ya da sevgi temalı ilişkilere odaklanın.

Rüyada sert hamur görmek başarılı bir kariyere sahip olacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına işarettir.

Rüyada sert hamur yoğurmak hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine inanılır.

Rüyada seccade serdiğini görmek dedikoduya, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, işsizseniz işe gireceğinize rivayet eder.

Rüyada bulgur serdiğini görmek atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine, ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sert et yemek sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada sert bakmak iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına, hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada karnında sertlik görmek işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada buğday serdiğini görmek neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments