Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karnında sertlik görmek

Rüyada karnında sertlik görmek

Rüyada karnında sertlik görmek kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine, varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına, ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına, karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına, sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına inanılır.

Rüyada karnında sertlik gördüyseniz:

  • Her şeye karşı uyumlusunuz.

Rüyada karnında sertlik görmek yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, parasız günler geçireceğine yorulur.

Rüyada seccade serdiğini görmek hayır ve bereketin artmasına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada memede sertlik görmek bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına, helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine, yeni bir hayata başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sert yumruk atamamak nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine işaret eder.

Rüyada sert kıl görmek uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, çok iyi kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sert hamur yoğurmak çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, uğradığı zararın telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada sert bir şey yemek dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına delalettir.

Rüyada bulgur serdiğini görmek borçların artacağına, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments