Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şerit metre görmek

Rüyada şerit metre görmek

Rüyada şerit metre görmek işlerin hafifleyeceğine, müreffeh bir yaşama sahip olacağına, iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine, hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına rivayet eder.

Rüyada şerit metre gördüyseniz:

  • Sinir gerilimleriniz fazla olabilir.

Rüyada şerit metre görmek dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine delalet etmektedir.

Rüyada metreyle yeri ölçmek hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada metre ölçmek çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine tabir olunur.

Rüyada metre cetvel görmek ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, deneyim kazanacağına işaret eder.

Rüyada metreyle boy ölçmek ömür boyu başarılı olacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada metreyle ölçmek kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine, olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada metre görmek kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, korkularının sona ereceğine inanılır.

Rüyada şerit görmek kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments