Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada metre görmek

Rüyada metre görmek

Rüyada metre görmek güzel evlatlar yetiştireceğine, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına, bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına, doğru işler yapacağına, kazancın sürekli artacağına inanılır.

Rüyada metre gördüyseniz:

  • Yani, sorunsuz anlaşabilmeniz için ikinizden birinin özveride bulunması gerekecek.

Rüyada metreyle yeri ölçmek kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına, bununla yüceleceğine, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada metre ölçmek kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada metreyle boy ölçmek kişisel kavgaların son bulacağına, bulunmak istediği noktaya ulaşacağına, çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Rüyada metreyle ölçmek sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada metre cetvel görmek maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada şerit metre görmek yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine, bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada metre görmek maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments