Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şerit görmek

Rüyada şerit görmek

Rüyada şerit görmek mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, kendi geleceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına, kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, onlardan iyilik ve yardım göreceğine işarettir.

Rüyada şerit gördüyseniz:

  • Şansınızın her zaman size yardım edeceğinden emin olun.

Rüyada ters şeritten gitmek sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada yol şeridi görmek güzel bir haber almaya, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı şerit görmek herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına, başı sıkışanın derdine çare bulacağına, maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada film şeridi görmek yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına delalet eder.

Rüyada şerit görmek bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada şerit metre görmek eşi ile arasının açılacağına, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine yorulur.

Rüyada ters şeride girmek böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine işaret eder.

Rüyada çift şeritli yol görmek büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments