Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada serçeyi kurtarmak

Rüyada serçeyi kurtarmak

Rüyada serçeyi kurtarmak sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine, çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına, planların sarkacağına, kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına rivayet eder.

Rüyada serçeyi kurtarmak gördüyseniz:

  • Size karışılmasını istemiyorsanız planlarınızı herkesle paylaşmamalısınız.

Rüyada serçe kurtarmak uzun bir süre zorluk çekileceğine, bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine, kasasının da gittikçe ağırlaşacağına delalet eder.

Rüyada serçeyi kurtarmak aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada serçe ve muhabbet kuşu görmek sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına işarettir.

Rüyada mavi serçe görmek sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına, şeref ve haysiyetin artacağına, kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada ölü serçe kuşu görmek yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına delalet eder.

Rüyada serçenin uçtuğunu görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine, az da olsa feraha çıkılacağına alamet eder.

Rüyada serçenin eve girdiğini görmek canın ve malının da her zaman güvende olacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eve serçe girdiğini görmek haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, ne yöne gideceğine karar veremeyen rüya sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına, müjdeli ve güzel haberler alacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments