Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eve serçe girdiğini görmek

Rüyada eve serçe girdiğini görmek

Rüyada eve serçe girdiğini görmek gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine, üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına işaret eder.

Rüyada eve serçe girdiğini gördüyseniz:

  • Herşeyi abartmayın.

Rüyada serçenin eve girdiğini görmek onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine alamet eder.

Rüyada eve serçe girdiğini görmek özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada evde serçe görmek aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına, bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına rivayet eder.

Rüyada evde serçe kuşu görmek iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, tüm sorunlarının biteceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada eve fil girdiğini görmek özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada farenin eve girdiğini görmek çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına, inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına, yeni planlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada timsahın eve girdiğini görmek mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, yaptığı işlerin küçümseneceğine alamet eder.

Rüyada eve uçak girdiğini görmek örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine, hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments