Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi serçe görmek

Rüyada mavi serçe görmek

Rüyada mavi serçe görmek böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, eğer rüya sahibi kadınsa da çok anaç olacağına, insanlara olan güvenin artacağına, orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına, bekârlığına da veda edeceğine, yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi serçe gördüyseniz:

  • Finansal veya işinizle ilgili konularda sıkıntılı durumlar oluşabilir veya belirsizlik rahatsız edici olabilir.

Rüyada mavi serçe görmek aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çok zarar göreceğine, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine işaret eder.

Rüyada serçe öldürmek veya elinizde öldüğünü görmek haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada serçe yumurtası görmek iş hayatında çok büyük kar edileceğine, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada kanadı kırık serçe görmek yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına delalettir.

Rüyada serçe kuşu yavrusu görmek çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine, sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada serçe kuşunun öldüğünü görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına tabir olunur.

Rüyada serçe ve muhabbet kuşu görmek gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine alamet etmektedir.

Rüyada serçe ve güvercin görmek hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments