Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada serçenin eve girdiğini görmek

Rüyada serçenin eve girdiğini görmek

Rüyada serçenin eve girdiğini görmek şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, malını ve canını emniyete alacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına, büyük atılımlar yapacağına, haksızlık yapmayacağına, yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına yorulur.

Rüyada serçenin eve girdiğini gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiler için yapacağınız alışverişlerin olumlu geri dönüşleri olabilir.

Rüyada serçenin eve girdiğini görmek büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına inanılır.

Rüyada eve serçe girdiğini görmek maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine tabir olunur.

Rüyada evde serçe kuşu görmek arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine, zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına delalettir.

Rüyada evde serçe görmek bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına, çok sağlıklı olunacağına, küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni bir eve girdiğini görmek aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizin taşıp eve girdiğini görmek memur ise terfi edeceğine, başarıların artacağına, tövbelerin kabul olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yabancı bir eve girdiğini görmek niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, kafa karışıklığından sıyrılacağına inanılır.

Rüyada eve böcek girdiğini görmek tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments