Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada serçenin uçtuğunu görmek

Rüyada serçenin uçtuğunu görmek

Rüyada serçenin uçtuğunu görmek düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına, içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, geleceğin güzelliklerle dolacağına, sıkıntılı günler geçireceğine, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına, birçok ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada serçenin uçtuğunu gördüyseniz:

  • Bazı konularda daha fazla tecrübe kazanabilir, sizin için yararlı olabilecek kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada serçenin uçtuğunu görmek bazı sıkıntılar içerisine gireceğine, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine yorulmaktadır.

Rüyada uçan serçe görmek keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına tabir olunur.

Rüyada uçamayan serçe görmek sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, keyfine ve kafasına göre yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada serçe kuşu uçurmak parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, kendisine olan güvenini tazeleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada serçe kuşunu uçurmak huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına, problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine inanılır.

Rüyada serçe uçurmak kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına, günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı serçe görmek böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına, zarar gören insanlara yardım edeceğine, elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına inanılır.

Rüyada serçeye su vermek hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments