Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada serçe kurtarmak

Rüyada serçe kurtarmak

Rüyada serçe kurtarmak ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına, sevgi göreceğine, kaza ve belaların çıkmayacağına, azalacağına, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, rüya sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada serçe kurtarmak gördüyseniz:

  • Aklınıza ilk gelen tercihi yapın.

Rüyada serçe kurtarmak şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, istediği her şeyi elde edebileceğine, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına delalet eder.

Rüyada serçeyi kurtarmak iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, tükettiği nefes ve para ile kalacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada serçe olmak işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine yorulur.

Rüyada serçelere ekmek vermek hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine delalet etmektedir.

Rüyada avucunda serçe görmek şansının kendisinden yana olacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına inanılır.

Rüyada serçe parmakta yüzük görmek kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine, yaptığı işlerin günbegün artacağına delalet etmektedir.

Rüyada serçe pisliği görmek aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına alamet eder.

Rüyada serçe kuşu beslemek birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments