Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada serçe uçurmak

Rüyada serçe uçurmak

Rüyada serçe uçurmak çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hayırlı kapıların açılacağına, kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına alamet eder.

Rüyada serçe uçurmak gördüyseniz:

  • İyi yapılmış bir planınızın zamanlamasında sürpriz değişiklikler olabilir.

Rüyada uçamayan serçe görmek hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada serçe kuşu uçurmak rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, iyi niyetinden uzaklaşacağına rivayet eder.

Rüyada uçan serçe görmek başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, iflas edeceğine delalettir.

Rüyada serçenin uçtuğunu görmek daha sonra işi çok iyi bir şekilde öğrenip çok kolay ve kazançlı şekilde projeler üreteceğine, yeni bir eve sahip olacağına, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına işaret etmektedir.

Rüyada serçe kuşunu uçurmak deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada serçe uçurmak sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, dünyasının iyileşmesine rivayet eder.

Rüyada evde serçe görmek aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine, bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine inanılır.

Rüyada serçe parmağa yüzük takmak mali gücünü yitireceğine, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments