Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde serçe görmek

Rüyada evde serçe görmek

Rüyada evde serçe görmek her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına, fakirlikten kurtulacağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine, dünya malına kavuşulacağına, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına inanılır.

Rüyada evde serçe gördüyseniz:

  • Dizginleri ele almanız durumunda diğerleri şaşırabilirler.

Rüyada evde serçe kuşu görmek bazı ortak işlere gireceğine, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına, iş anlamında daha geç kariyer yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada serçenin eve girdiğini görmek sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, gülmekten asla vazgeçmeyeceğine, büyük bir şansın elden kaçırılacağına inanılır.

Rüyada evde serçe görmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına, en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına, yanlış kararlar vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eve serçe girdiğini görmek herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen bir dostun geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada serçe kuşu yavrusu görmek deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına, hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, endişe veren durumların düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada serçe yemek iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi serçe görmek hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada serçe eti görmek deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına, de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments