Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçamayan serçe görmek

Rüyada uçamayan serçe görmek

Rüyada uçamayan serçe görmek tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada uçamayan serçe gördüyseniz:

  • Bazı kimseleri aramanız gerektiğini unutmamalısınız.

Rüyada serçe kuşunu uçurmak bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, işlerinin baltalanacağına delalettir.

Rüyada uçamayan serçe görmek düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına, yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine tabir olunur.

Rüyada serçenin uçtuğunu görmek o kişiye zararının dokunacağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine, aile bireylerinden birine yardımcı olacağına alamet eder.

Rüyada serçe kuşu uçurmak bereketin ve verimin çoğalacağına, başarılı olacağına ve Allah’ın yardımlarına ereceğine, sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada uçan serçe görmek işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına yorulur.

Rüyada serçe uçurmak kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil serçe görmek yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada serçe parmağının koptuğunu görmek sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments