Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada serçe kuşunu uçurmak

Rüyada serçe kuşunu uçurmak

Rüyada serçe kuşunu uçurmak ters giden olayların düzeltileceğine, bol rızık elde edeceğine, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, kazancının yerine gelmesine, çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada serçe kuşunu uçurmak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızdan son zamanların en önemli yardımını alabilir veya belli konularda sizi desteklemesini sağlayabilirsiniz.

Rüyada serçe kuşunu uçurmak başarılarının eksilmeyeceğine, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına delalettir.

Rüyada serçe kuşu uçurmak yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine inanılır.

Rüyada serçe kuşu öldürmek işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, hayatının afiyette geçeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine delalettir.

Rüyada serçe kuşu tutmak ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine delalet eder.

Rüyada serçe kuşuyla konuşmak neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına, fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada serçe kuşunun öldüğünü görmek umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada serçe kuşu görmek kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada serçe kuşu avlamak işinde de hep başarılı olacağına, hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına, sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments