Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada serçe ölüsü görmek

Rüyada serçe ölüsü görmek

Rüyada serçe ölüsü görmek yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada serçe ölüsü gördüyseniz:

  • Akıllı adımlar atarsanız geleceğinizi olumlu etkileyebilir.

Rüyada ölü serçe kuşu görmek hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına yorulur.

Rüyada ölü serçe görmek risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine, her türlü yakarışının karşılık bulacağına, çok büyük zararlar edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada serçe ölüsü görmek ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına, uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına, bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine tabir olunur.

Rüyada serçe parmağını kesmek meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına işarettir.

Rüyada serçeye yem vermek iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine, kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine delalettir.

Rüyada ayak serçe parmağı görmek yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına yorulur.

Rüyada siyah serçe görmek kurtuluşu bulacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına delalet eder.

Rüyada serçe kuşu yavrusu görmek özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına, kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments