Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü serçe görmek

Rüyada ölü serçe görmek

Rüyada ölü serçe görmek sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine, sevinç ve sürura, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, ters giden durumların düzeltileceğine, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, gayretlerinin ödüllendirileceğine, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına işarettir.

Rüyada ölü serçe gördüyseniz:

  • Sabırlı olmanız gerekiyor.

Rüyada ölü serçe görmek kurtuluşu bulacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada serçe ölüsü görmek işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına delalettir.

Rüyada ölü serçe kuşu görmek yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına, üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine alamet eder.

Rüyada serçe ve muhabbet kuşu görmek sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına delalet eder.

Rüyada yavru serçe görmek yoksulluğa, somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada serçe kuşu uçurmak başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, ona özlemle sarılacağına işarettir.

Rüyada yuva yapan serçe görmek mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına alamet eder.

Rüyada uçamayan serçe görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments