Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada serçeye yem vermek

Rüyada serçeye yem vermek

Rüyada serçeye yem vermek ticari anlamda yön değiştireceğine, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada serçeye yem vermek gördüyseniz:

  • Bazı konularda tam olarak ne yapacağınızı bilmiyorsanız veya bazı konuları isteyip istemediğiniz noktasında tereddütleriniz varsa, iç sesinize kulak vermenizde fayda var.

Rüyada serçeye yem vermek sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına, hayırlı ve güzel haberler alacağına işaret etmektedir.

Rüyada serçelere yem vermek ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine inanılır.

Rüyada serçe kuşu öldürmek maddi gücünün artacağına, kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine, kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine delalet eder.

Rüyada siyah serçe görmek sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, sevilen bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada serçenin öldüğünü görmek can sıkıntısının sona ereceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada serçe ölüsü görmek vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına, yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi serçe görmek iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada avucunda serçe görmek sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine, işinin başına geçeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments