Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah serçe görmek

Rüyada siyah serçe görmek

Rüyada siyah serçe görmek kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine, çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına, spor yapmaya başlanılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, huzurunun yerinde olacağına, çok zengin olacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah serçe gördüyseniz:

  • Belli bir ilişki, iş birliği, ortaklık ya da ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda oldukça iyimser beklentiler içinde olabilirsiniz.

Rüyada siyah serçe görmek ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına yorulur.

Rüyada serçe beslediğini görmek maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, adını herkese duyuracağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine alamet eder.

Rüyada serçe kuşunun öldüğünü görmek işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve rüya sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına, ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, mutluluğunun artacağına yorulur.

Rüyada serçe kuşu öldürmek kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine, çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada birçok serçe görmek yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına, çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada serçe yaralamak sıkıntısının biteceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü serçe görmek zor günler geçireceğine, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı serçe görmek sevdikleri ile çok mutlu olacağına, hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments