Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada serçe kuşu tutmak

Rüyada serçe kuşu tutmak

Rüyada serçe kuşu tutmak karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine, alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına, çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine, çok güzel günler ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada serçe kuşu tutmak gördüyseniz:

  • İstikrarsız hareketleriniz veya tahmin edilmesi zor yapınız size bazı bedeller ödetebilir.

Rüyada serçe kuşu tutmak sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada serçe kuşunun öldüğünü görmek ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada serçe kuşu yavrusu görmek sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına, hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada serçe kuşuyla konuşmak uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına, yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada serçe kuşu avlamak tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına bu sayede sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına yorulur.

Rüyada serçe ve muhabbet kuşu görmek hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine, bolluk ve bereket geçireceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına delalet eder.

Rüyada serçe kuşu uçurmak maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına alamet etmektedir.

Rüyada serçe kuşu görmek gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, çalışmaların beğeni almayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments