Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada seni yaşamak

Rüyada seni yaşamak

Rüyada seni yaşamak zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine, zorluklarının son bulacağına, rüya sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına, bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine delalet eder.

Rüyada seni yaşamak gördüyseniz:

  • Hislerinizde incelme olabilir.

Rüyada seni yaşamak deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine tabir olunur.

Rüyada bir erkeğin seni öptüğünü görmek çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, yolunun açık olacağına işaret eder.

Rüyada seni seven bir erkek görmek talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına alamet eder.

Rüyada birinin seni kovaladığını görmek daha iyi anlaşır olacağına, hayatın tadını çıkarmaya bakacağına, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada birinin seni yıkadığını görmek çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine, sıkıntılı olduğu bir durumda rüya sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine işarettir.

Rüyada birinin seni istediğini görmek sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, umutlarının kendisine hayır getireceğine, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin seni sevdiğini görmek dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğin kişi seni öpmek yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments