Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişinin seni sevdiğini görmek

Rüyada sevdiğin kişinin seni sevdiğini görmek

Rüyada sevdiğin kişinin seni sevdiğini görmek verilen  sözlerin tutulacağına, rahat bir döneme girileceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, büyük fırsatlar elde edeceğine, iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine, elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, kazancın eskisine oranla daha da artacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişinin seni sevdiğini gördüyseniz:

  • Sakin olun, stres yaratabilecek davranışlardan uzak durmaya çalışın.

Rüyada sevdiğin kişinin seni öpmesini görmek eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine, kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin seni kıskandığını görmek ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin kişinin seni öptüğünü görmek iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin seni sevdiğini öğrenmek zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, hak ve din yolunu bırakacağına, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişi seni öpmek kafasının ve içinin rahatlayacağına, işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin seni sevmediğini görmek yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, aile hayatına adım atılacağına, ardından sevinçli bir haber alınacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişinin seni öldürdüğünü görmek zenginliği bulacağına, sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişinin seni sevdiğini görmek işlerinin toparlanacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments