Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin seni kovaladığını görmek

Rüyada birinin seni kovaladığını görmek

Rüyada birinin seni kovaladığını görmek bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına, zararın telafi edileceğine, yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin seni kovaladığını gördüyseniz:

  • Bırakın olduğu gibi kalsın.

Rüyada aslanın seni kovaladığını görmek rahat edileceğine, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına, kazançlı bir ortaklığın bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin seni kovaladığını görmek arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına, bolluğun ve verimin de artacağına delalet etmektedir.

Rüyada köpeğin seni kovaladığını görmek hayırlı başlangıçlar yapacağına, sizi sevindirecek bir haber alacağınıza, kazancın günden güne düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada atın seni kovaladığını görmek sevineceğine, adeta havalara uçacağına, sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve rüya sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine işarettir.

Rüyada kedinin seni kovaladığını görmek fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgilinin seni aldattığını öğrenmek onun zamanını çalacağına, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine tabir olunur.

Rüyada birinin seni kestiğini görmek ağız tadına ve neşeye kavuşacağına, uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına, sorunlu bir dönemin başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin seni ıslattığını görmek verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments