Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin seni sevmediğini görmek

Rüyada birinin seni sevmediğini görmek

Rüyada birinin seni sevmediğini görmek düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, sorunlarının artacağına, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine delalet eder.

Rüyada birinin seni sevmediğini gördüyseniz:

  • Olayları akışına bırakabilirseniz, siz müdahale etmeden, nasıl her şeyin yoluna girdiğini görerek şaşırabilirsiniz.

Rüyada seni seveni görmek helal kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına inanılır.

Rüyada seni seven kişiyi görmek kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına, ardından birçok konuda yardımcı olacağına, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına işarettir.

Rüyada seni sevmeyen birini görmek kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına, eline geçen paraları tutamayacağına delalet eder.

Rüyada seni seven birini görmek büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, yaşama dört elle sarılacağına, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine delalettir.

Rüyada seni seven erkeği görmek ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, sorunların yakında çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin seni sevmediğini görmek duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, dost ve akrabaları ile mutlu olacağına, mirasa işarettir.

Rüyada sevgilinin seni sevmediğini görmek sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına, maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına inanılır.

Rüyada seni seven çocuğu görmek düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına, iş dünyasında haksızlığa uğranacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments