Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sentor görmek

Rüyada sentor görmek

Rüyada sentor görmek sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına, neşesini ve huzurunu yitireceğine, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sentor gördüyseniz:

  • Kendinizi sonuca ulaşmış sayarsanız her şey birden bire ters dönebilir.

Rüyada eski sevgilinin senden kaçtığını görmek kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına, kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına delalettir.

Rüyada birinin senden ekmek istediğini görmek hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, işlerin sürekli artacağına, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada senden kaçan birini görmek bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine alamet eder.

Rüyada sevgilinin senden ayrıldığını görmek iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin senden kaçtığını görmek yaptığı iş ile başarılı olacağına, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına işaret eder.

Rüyada birinin senden kaçtığını görmek işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada senden hoşlanan birini görmek rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, hatalarını düzelteceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin senden hoşlandığını görmek sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments