Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmura şemsiye tutmak

Rüyada yağmura şemsiye tutmak

Rüyada yağmura şemsiye tutmak bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine, yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada yağmura şemsiye tutmak gördüyseniz:

  • Riskli maceralardan kaçınmalısınız.

Rüyada yağmurda şemsiye tutmak alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına, hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada yağmura şemsiye tutmak borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, rüyayı gören kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yağmurda şemsiye açmak keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına, evindeki ve işindeki verimin azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada yağmur yağarken şemsiye açmak hoşluklarla karşılaşacağına, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine delalet eder.

Rüyada yağmur şemsiye görmek yüzünün kızaracağına, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine yorulmaktadır.

Rüyada yağmurda şemsiye görmek yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada şemsiye ve yağmur görmek belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada şemsiyeyle yağmurda yürümek eski bir hastalığın nüksedeceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments