Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güneşin altında oturmak

Rüyada güneşin altında oturmak

Rüyada güneşin altında oturmak yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, uzun süre işsizlik çekeceğine, istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına, yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına, sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına yorulur.

Rüyada güneşin altında oturmak gördüyseniz:

  • Dizginleri ele almanız durumunda diğerleri şaşırabilirler.

Rüyada güneşin altında oturmak deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına işaret eder.

Rüyada güneş altında oturmak yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine yorulmaktadır.

Rüyada güneşin üzerinde oturmak hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine yorulur.

Rüyada güneşte oturmak elinin bollaşacağına, rahat edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına yorulmaktadır.

Rüyada güneş altında kalmak işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağaç altında oturduğunu görmek büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada zeytin ağacı altında oturmak hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına, çok iyi bir duruma geleceğine, maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada dut ağacı altında oturmak eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya, hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına, son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments