Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada selde yüzdüğünü görmek

Rüyada selde yüzdüğünü görmek

Rüyada selde yüzdüğünü görmek yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine, yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına, moralinin bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada selde yüzdüğünü gördüyseniz:

  • Yeni oluşan koşullar, yeni gelişmeler veya bazı ani faktörler aslında yararlı sonuçlar doğurabilir.

Rüyada selde yüzmek uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına, Allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına işarettir.

Rüyada selde yüzdüğünü görmek çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına, zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine, yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sel suyunda yüzmek geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada selin içinde yüzmek ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına, malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine delalet eder.

Rüyada mavi sel görmek o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada selden kurtarmak hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına, başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine inanılır.

Rüyada evini sel basmak sevdiği kişilerle arasının açılacağına, aradığı aşkı bulacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına rivayet eder.

Rüyada sel sularından kurtulmak sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments