Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada selde yürümek

Rüyada selde yürümek

Rüyada selde yürümek sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına, hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine, sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, şansın ve kısmetin açılacağına, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada selde yürümek gördüyseniz:

  • İşinizi, sağlığınızı veya kurumsal ya da resmi konuları içeren başlıklarda canlandırıcı veya umut verici gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada selde yürümek eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sel sularında yürümek çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına işaret eder.

Rüyada sel içinde yürümek spor yapmaya başlanılacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına, eksiği kendinde bulacağına alamet eder.

Rüyada selin içinde yürümek çok büyük kazançlar sağlayacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine yorulmaktadır.

Rüyada selden adam kurtarmak gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına delalettir.

Rüyada sel altında kalmak insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına yorulur.

Rüyada sel gibi yağmur görmek geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada çamur seli görmek çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok zor bir yoldan geçeceğine, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments