Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada selde kalmak

Rüyada selde kalmak

Rüyada selde kalmak kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, çok kötü olaylar yaşayacağına, tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına, hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına, rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına delalet eder.

Rüyada selde kalmak gördüyseniz:

  • Yanlış anlaşılmamaya dikkat etmelisiniz.

Rüyada sel içinde kalmak deneyim kazanacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine tabir olunur.

Rüyada selde kalmak kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine delalet eder.

Rüyada selde kaldığını görmek ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada selin içinde kalmak kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, her şeyin ters gideceğine, geri planda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada selin altında kalmak sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada selin ortasında kalmak blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, umutsuzluk yaşanacağına, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada sel altında kalmak çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına inanılır.

Rüyada sel içinde yürümek mutluluk ve başarı getireceğine, çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments