Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cinden korunmak

Rüyada cinden korunmak

Rüyada cinden korunmak rüya sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına, kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine, eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, parasal olarak iyi bir yere gelineceğine, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada cinden korunmak gördüyseniz:

  • Neyse ki, engellere rağmen yeni fırsatlar yüzünü gösterebilir.

Rüyada cinlerden korunmak lüksüne de lüks katacağına, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine inanılır.

Rüyada cinden korunmak emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada polis tarafından korunmak kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine, bereketin ve verimin olacağına inanılır.

Rüyada depremden korunmak rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, iş projelerinin gerçek olacağına, işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine yorulur.

Rüyada birisi tarafından korunmak rüya sahibinin kazancının artacağına, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına, herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkek tarafından korunmak hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına delalet etmektedir.

Rüyada biri tarafından korunduğunu görmek güç kaybedeceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına rivayet eder.

Rüyada korunduğunu görmek sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments