Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada namaz selam vermek

Rüyada namaz selam vermek

Rüyada namaz selam vermek Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, güzel sözler işiteceğine, anne baba duasının alınacağına, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine alamet eder.

Rüyada namaz selam vermek gördüyseniz:

  • İmzalayacağınız herhangi bir anlaşma, kontrat gibi hukuksal konularda problemler yaşayabilirsiniz.

Rüyada namazdan sonra selam vermek sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada namaz selam vermek çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına işaret eder.

Rüyada namaz kılmak selam vermek kazancın günden güne daha da arttırılacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine yorulur.

Rüyada namazda selam vermek şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, bahtının ve geleceğinin açık olacağına işaret etmektedir.

Rüyada namaz selamı vermek iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, sorununu kolayca çözeceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine delalettir.

Rüyada namaz kılarken selam vermek daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine, kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada namaz kılıp selam vermek elinin bolluk ve bereket göreceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada ölüye selam söylemek çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments