Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yapay şelale görmek

Rüyada yapay şelale görmek

Rüyada yapay şelale görmek eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine delalettir.

Rüyada yapay şelale gördüyseniz:

  • Söylemek istediğim şeyleri tesadüfler sonrası daha iyi anlayacaksınız.

Rüyada yapay şelale görmek kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, bolluğa, berekete, güce ve kuvvete, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz yapay çiçek görmek çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yapay kırmızı gül görmek yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına, kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine delalettir.

Rüyada yapay göz görmek kırılan bir kalbin tamir edileceğine, üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada yapay çim görmek keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, elde bulunan imkânların artacağına rivayet eder.

Rüyada yapay gül görmek kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına delalettir.

Rüyada yapay göl görmek kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada yapay balık görmek rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments