Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şelale su görmek

Rüyada şelale su görmek

Rüyada şelale su görmek hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, mal ve mülk sahibi olacağına, az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına, bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına, yeni işlere ve projelere gireceğine, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına delalettir.

Rüyada şelale su gördüyseniz:

  • Kıskançlık nedeniyle kayıplar yaşanabilir.

Rüyada şelaleden su aktığını görmek manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına, yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada şelaleden akan su görmek bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine, rüya sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine, aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada şelale su görmek yanlış işler yapacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına delalettir.

Rüyada su şelale görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine delalet eder.

Rüyada şelale gibi akan su görmek ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine, eğlenceli günler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada şelaleden su içmek hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, bir daha kopmayacağına alamet eder.

Rüyada akan su şelale görmek en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına, umutlarının biteceğine, başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada şelaleden geçmek bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine, mekân değiştireceğine, bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments